На главную
Результаты поиска “cara penjagaan rambut”
10 Tips Merawat Rambut Smoothing agar tetap Lurus dan Lembut
 
07:02
LIHAT SEMUA VIDEO KAMI : https://www.youtube.com/channel/UCVP1OPme1eSNHn43RYwX-KQ/videos =========================================== Beberapa tahun terakhir ini, rambut yang lurus dan panjang telah menjadi trend sehingga perawatan rambut dengan smoothing atau pelurusan rambut banyak diminati. Tetapi penggunaan bahan kimia tentu sedikit banyak akan berdampak negatif bagi rambut seperti rambut menjadi kering, kusam, kembali ikal, bahkan bisa rusak. Diperlukan cara merawat rambut smoothing agar rambut tetap bertahan lurus, lembut, dan juga sehat.
Просмотров: 110437 Sehat Channel
Tips punya rambut panjang dan sehat | Bahasa
 
06:17
Semoga video ini bermanfaat ya buat kaliaaan ... xoxo IG : Fanny_tjhindra
Просмотров: 611727 Fanny Tjhindra
TIPS PENJAGAAN RAMBUT BAGI WANITA BERTUDUNG
 
18:38
Dapatkan produk Nurraysa sekarang dengan pengedar sah atau hubungi kami di talian 013-666 5554.
Просмотров: 879 Nurraysa HQ
PETUA RAMBUT GUGUR
 
01:18
Pertandingan MYkomunitikreatif PI1M Bdr Baru Beris Jaya, Sik
Просмотров: 14389 nurina abdul
Tips Dan Cara Merawat Rambut Kering Dan Mengembang
 
07:54
itulah Cara Merawat Rambut Kering, semoga dapat bermanfaat.
Просмотров: 145995 Cara Sehat
TERBONGKAR !! RAHASIA AGAR RAMBUT TETAP LURUS BEGINI TIPS CARA PERAWATAN
 
05:32
SEMUA VIDEO : https://www.youtube.com/channel/UCV7L6qlZg2pk0nbyesrqL5g/videos ===================================== 1. Memakai sampo khusus untuk rambut rebonding Untuk rambut yang telah dikerjakan rebonding, saat lakukan keramas jadi diharuskan unuk menggunakan sampo yang dikhususkan untuk rambut rebonding. Hal itu memiliki maksud untuk berikan nutrisi pada rambut sampai keadaan rambut tidak cepat kering.
Просмотров: 104034 Nani Ariani
Tips Merawat Rambut Kering
 
02:44
Dsign - http://bit.ly/1vns1RZ Dsign - How To & DIY - http://bit.ly/1ruSb2J iLook - http://bit.ly/1Czz8Jy iLook - Fashion Icon - http://bit.ly/YzLz9i iLook - How To and DIY - http://bit.ly/1xtoLqD Weekend List - http://bit.ly/ZjMtaP Weekend List - Resto and Cafe - http://bit.ly/1BtVgm5 Net Lifestyle memberikan tayangan program Magazine seperti iLook, Dsign, Weekend List dan Chefs Table. Program yang membahas berbagai informasi dan tips terkini seputar dunia fashion/style, karya arsitektur yang unik, menarik, ide desain interior yang inspiratif, desain furniture yang kreatif, mereferensi tempat makan, rekreasi, event seru, film atau musik serta Cooking Show bersama Chef Chandra invite langsung guest (Artis dan Public Figure).
Просмотров: 78725 Net Lifestyle
Tip Penjagaan Rambut
 
02:25
Просмотров: 99 elpida thana
cara mengatasi rambut rontok dan melebatkan rambut
 
04:19
Просмотров: 1581237 Mama Rezky
6 Tips Menjaga Kecantikan Rambut
 
01:16
Download PERCUMA Ebook Teknik MUDAH Lebatkan Rambut Dalam 3 HARI! di http://lebatkanrambut.com/ & tips lain kesihatan rambut, layari http://blogrambutgugur.com/.
Просмотров: 598 Anas Asarani
8 Tips Penjagaan Rambut Lelaki
 
01:16
Download PERCUMA Ebook Teknik MUDAH Lebatkan Rambut Dalam 3 HARI! di http://lebatkanrambut.com/ & tips lain kesihatan rambut, layari http://blogrambutgugur.com/.
Просмотров: 2519 Anas Asarani
Cara Meluruskan Rambut secara Kekal #Episod 1
 
04:31
Cara Meluruskan Rambut secara Kekal #Episod1 Hai nama saya Yus ! Saya dah bantu lebih daripada 1000 orang meluruskan rambut tanpa perlu rebonding. Saya nak share kepada anda semua , macam mana korang nak luruskan rambut dengan paste santan , aloe vera gel dan olive oil. Cara Meluruskan Rambut l Episod 1 Full ⇨ http://krimluruskanrambut.com/3-tips-meluruskan-rambut-tanpa-rebonding/ Harap korang tonton video ni sampai habis tau . Jangan lupa saksikan #Episod 2 ! Episod 2 : https://www.youtube.com/watch?v=vgobuMmFn1c&t=1s Suka dengan video ini ? Like sekarang ! Harap dapat memberi manfaat kepada anda semua. . Jom follow saya : ↓↓ ⇨ Subscribe ! https://www.youtube.com/channel/UCvXUMsUJHAv3SE97EIvoegg ⇨ Instagram: https://www.instagram.com/yusri_yunus96/ ⇨ Facebook : https://www.facebook.com/yusriyunus1996/ ⇨ Websites : https://3in1straight.com
Просмотров: 435800 Yusri Yunus
10 Tips Penjagaan Rambut Wanita Bertudung
 
11:41
Просмотров: 109 WAWA VITA
Tips Penjagaan Rambut(kot?)
 
02:12
Ersyadification is a youtube channel made by Ahmad Ersyaduddin. Full of comedy and facts and inspired by AmanWan Ersyadification adalah satu account youtube dicipta oleh Ahmad Ersyaduddin. Penuh dengan komedi dan fakta. Video ini diberi semangat oleh AmanWan.
Просмотров: 2859 Ersyadification
8 Cara Merawat Rambut Rebonding Agar Tetap Lurus
 
01:33
Rebonding adalah sebuah perawatan rambut supaya lurus dan terlihat lebih indah. Kebiasaan rebonding biasanya dilakukan oleh para wanita yang menginginkan rambut lurus terurai panjang. Walau pun biaya yang dikeluarkan cukup menyita banyak rupiah namun karena ingin tampil cantik dengan rambut yang terlihat lurus mereka rela mengorbankan semua itu.
Просмотров: 39448 InfoMenarik
TIPS PENJAGAAN RAMBUT UNTUK WANITA BERTUDUNG
 
03:56
Semoga bermanafaat kepada wanita yang berhijab diluar sana :)
Просмотров: 10 Heejab Scarf
Cara Menjaga Rambut Keriting!!!
 
11:34
Vlog#15 Hi, namaku Dewi yang jelas dari Indonesia tepatnya Surabaya. Sekarang masih tinggal di Sydney, Australia. Video kali ini tentang mensyukuri rambutku yang keriting dan ceritaku soal rambutku yang keriting. Aku akan kasih kalian tips gimana caranya mertahanin rambutku biar keritingnya tetep bagus!☺ Terima kasih banyak udah liat videoku dan dukungan dari kalian!!!:))) —— Hey, I’m Dewi from Surabaya, Indonesia. Currently, I’m living in Sydney, Australia. My video this time is about my gratefulness with my curly hair and my story about it. I will give tips in the end of the video how to maintain my curl☺ Thank you so much for watching and all your support!!!:))) Facebook: https://www.facebook.com/journeytoyourself01/ Twitter: https://twitter.com/dewinurkartikaa/status/427682239862673408 Instagram: https://www.instagram.com/journey_to_yourself01/ Music thank you to: Song: MBB - Island (Vlog No Copyright Music) Music provided by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/0fLMSubepkY
Просмотров: 1721 Journey to Yourself
Cara Merawat Rambut Kering Lelaki
 
06:19
SEMUA VIDEO : https://www.youtube.com/channel/UC3RVI6JdHbpjGeVCAj1ZM6g/videos
Просмотров: 111824 Rahman Mamank
Cara Mengatasi Rambut Mengembang Menjadi Lurus Alami || Desty Yufenti
 
06:40
Hai semuanya ! Di video ini adalah Cara Mengatasi Rambut Mengembang atau Kriting Menjadi Lurus Secara Alami !!! Bahan - bahan : Pepaya secukupnya Pisang secukupnya Madu 1 sdm Caranya : kalian campurkan bahan tersebut, mungkin divideo aku pakai cara manual, tp ak saranin bgt di blender agar lebih halus dan lebih gampang untuk diaplikasikan nya !! Lalu tunggu sampai 30 menit, dan bilas menggunakan air + jangan lupa pakai conditioner Okay !! Thank You ! Semoga Bermanfaat !! ----------------------------------------------------------------------------------------------- ** Social Medias : INSTAGRAM : https://www.instagram.com/destyufenti/ ASKFM : https://ask.fm/dstyfnti FACEBOOK : https://www.facebook.com/desty.yufenti ------------------------------------------------------------------------------------------------ Hi, Umur : 17 Tahun Editing Video : Adobe Premier Pro, Wondershare Filmora Camera : Canon EOS 700D ------------------------------------------------------------------------------------------------ Do some collaboration videos? Contact Me! Contact/Endrosment/Sponsor : theresiadesty@gmail.com Thank You,
Просмотров: 2138326 Desty Yufenti
KOSMETIK HANIM PRODUK PENJAGAAN RAMBUT
 
00:43
Haiii guys jomm rawat masalah rambut anda... X kira free hair ke berhijab ke rambut kena jaga tauu... Ai slalu guna waktu sebelum tidur ai biarkan semalam esok pagii boleh cuci seperti biasa.... 😚 Khasiat minyak rambut buah keras & tonik rambut dr kosmetik hanim: -Melebatkan & memyuburkan rambut -Menghitamkan uban -Menghilangkan kelemumur -Mencegah keguguran rambut -Tonik diperbuat dr ginseng utk menguatkan akar rambut dr dlm -Mengelakkan rambut dari nipis, gugur, botak, kering, bercabang, pecah & berbuah. -Sesuai digunakan untuk wanita selepas bersalin yg mengalami mslh rambut -Boleh juga digunakan kepada bayi, kanak2 yg mengalami mslh rambut kurang @ lambat panjang -Boleh digunakan lelaki & wanita (semua peringkat umur) **Amat berkesan bagi mereka yg rajin sapu minyak ini secara konsisten. 👍😎 Cara Penggunaan: Cara penggunaan nya sgt mudah. minyak rambut buah keras & tonik rambut tue, letakkan sedikit di tapak tgn, sebatikan then sapu di kulit kepala terutama tmpt bermasalah mcm botak, berkelemumur, gatal2 & sebagainya. Boleh juga nk sapu keseluruhan rambut @ hujung2 rambut je tiada mslh. Lebih mudah klau ada botol spray yg kosong, campurkam minyak rambut buah keras & tonik rambut tue sma byk ke dlm botol, then goncang sebelum digunakan. Lebih mudah kn. 😉
Просмотров: 132 Faiz Mazlan
Cara Merawat Rambut Mengembang
 
03:00
Kumpulan tips bagaimana Cara Merawat Rambut Mengembang untuk anda Jangan lupa like dan subscribe video ini ya untuk mendapatkan informasi kesehatan lainnya. :)
Просмотров: 124436 Jelita Parlan
V'Asia Produk Penjagaan Rambut
 
06:29
Produk penjagaan rambut yang diformulasikan bersama dengan bahan organik untuk kesihatan rambut dan kulit kepala. 1. Tonik Subur Rambut 2. Syampu Ikalurus 3. Supersoft
Просмотров: 11574 V'Asia Cosmetic & Healthcare
Fattabiouni 3 - Sunnah Menjaga Rambut [Malay Sub]
 
09:49
Просмотров: 30734 Siti Asmaaq
6 Tips Menjaga Rambut
 
01:20
Download PERCUMA Ebook Teknik MUDAH Lebatkan Rambut Dalam 3 HARI! di http://lebatkanrambut.com/ & tips lain kesihatan rambut, layari http://blogrambutgugur.com/.
Просмотров: 1947 Anas Asarani
Tips Menjaga Rambut Tetap Sehat by Delania Marvella
 
01:42
Make sure kamu tahu cara penggunaan setiap produk perawatan rambutmu agar rambutmu tetap sehat dan indah. Yuk, simak tipsnya by Delania Marvella di video ini ya :) Temukan produk yang Delania Marvella gunakan di: TRESemmé Deep Repair Conditioner: http://www.tresemme.co.id/produk/detail/626879/deep-repair-conditioner TRESemmé Heat Protection Keratin Smooth: http://www.tresemme.co.id/produk/detail/627171/keratin-smooth-heat-protection-spray Sponsored by TRESemmé® For more videos by Delania Marvella, visit: https://www.youtube.com/marvelladelania
Просмотров: 14203 All Things Hair - Indonesia
Tips Mengatasi Rambut Rusak/Kering | Indira Kalistha
 
03:16
Keep in touch with me instragram & askfm : @indirakalistha email : kalistha_indira@yahoo.co.id Just remember that you're Beautifull
Просмотров: 613382 Indira Kalistha
Cara Menjaga Rambut Tetap Lurus
 
13:23
Selamat datang di Daeng Am Channel, Saluran Informatif, bermanfaat dalam bentuk video-video slide, Mohon maaf atas kekurangan penyajian video kami. Mohon Like / Unlike, Bagikan, Berkomentar Yang sopan dan bijak serta berlangganan di channel kami. ☑️▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩Ϫ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬☑️ Berlangganan Geratis, Jangan Lupa Subscribe ya :) Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCIxPTcYryPMarZzWT_y9Ubg ☑️▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩Ϫ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬☑️
Просмотров: 197 Daeng AM
Tips & Rahsia penjagaan rambut cepat tumbuh
 
01:01
Jom kita tengok tips & rahsia penjagaan rambut cepat tumbuh dari abang kacak kita ni. Cc: Syieda Awang
Просмотров: 5 Mohd Fadli
Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!!
 
08:34
Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!! Inilah Cara Merawat Rambut Dengan Bawang Merah ... Patut Di Coba !!!
Просмотров: 11923 Abdul Azis
Tips Penjagaan dan Penggayaan Rambut Lelaki.(eBook seller)
 
01:47
Assalamualaikum danSalam Sejahtera Saya mahu anda jawab persoalan ini. -Anda buntu tidak tahu bagaimana mahu menggayakan rambut anda? -Sering mengalami masalah rambut? -Kurang pengetahuan tentang alatan rambut? ANDA TIDAK PERLU RISAU!!!! Dengan Ebook saya ini anda mampu untuk menyelesaikan masalah berkenaan diatas. Ketika dahulu fesyen rambut ini hanya didominasi oleh kaum hawa saja. TETAPI pada zaman ini lelaki juga ingin mahu setanding dalam berfesyen. Selain itu,dalam penampilan diri rambut merupakan aset penting bagi LELAKI buat para remaja mahupun dewasa. Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan eBOOK ini anda boleh terus ke link dibawah ini...lawan website kami rambutlelaki.cikgudigital.com
Просмотров: 1164 Ajieb Jieb
cara menjaga rambut
 
01:22
Просмотров: 1079 Selipa Jepun
Cara menjaga rambut👒👑
 
01:26
Chanell febi
Просмотров: 8 Mentari Yuliandari
Produk Melebatkan Rambut dan Produk Penjagaan Rambut Yang Wangi dan Menenangkan
 
00:43
hair loss, hair growth, rambut gugur, petua melebatkan rambut,rawatan rambut gugur, melebatkan rambut, masalah rambut gugur ,cara mengatasi rambut gugur, cara panjangkan rambut petua rambut cepat panjang, rambut berbuah, rambut gugur selepas bersalin, penjagaan rambut, syampu untuk rambut gugur
Просмотров: 310 Rugosa Official
Cara melebatkan rambut
 
01:45
cara melebatkan rambut Cara Cepat Lebatkan Rambut. Rambut sangat berpengaruh pada wajah, dengan memiliki rambut yang lebat dan sehat maka wajah akan terlihat lebih cantik, anggun, dan tentunya memiliki rambut yang lebat adalah impian setiap orang. Dengan rambut yang lebat, tentunya anda akan merasa lebih percaya diri. Tetapi gimana bila rambut anda kasar, tipis, atau buruk? pasti penampilan anda lebih buruk, kusam, dan tidak sepede orang yang memiliki rambut yang sehat.
Просмотров: 125217 KlinikPedia.com
Shawl Tutorial 2017 -  Tips Penjagaan Rambut Bagi Anda Yang Berhijab
 
03:54
SUBSCRIBE TO ZOLACE ►► https://www.youtube.com/channel/UCvgp28bndOXQyOaUj8qYsrQ?sub_confirmation=1 WATCH HIJAB FRIDAY (BM) ►► https://www.youtube.com/playlist?list=PLscvm4ek_L8WgTUbrCPyz3ZLNqzL-0gSi WATCH HIJAB FRIDAY (ENG) ►► https://www.youtube.com/playlist?list=PLscvm4ek_L8UkdDlfBsUfJFh5CSXo7QL6 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Video Transkripsi Hi peminat Zolace! Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday! Untuk edisi Hijab Friday pada kali ini saya akan berkongsikan dengan anda tips penjagaan rambut bagi anda yang berhijab. Walaupun berhijab anda perlu menjaga rambut anda supaya sentiasa sihat. Antara tipsnya adalah : Jangan ikat rambut anda ketika ianya masih basah. Sentiasa membasuh scarf anda. Jangan ikat rambut anda terlalu ketat. Jika berada dirumah anda boleh melepaskan ikatan rambut anda so that yout hair can move freely. Sentiasa trim rambut anda untuk lebih sihat. Untuk tutorial pada hari ini, kami memadankan Whimsical Ruffles Sweater dengan Sleek For Itself Pantskami. Pastikan anda melayari website kami di www.zolace.com untuk mendapatkan padanan yang anggun ini sebelum ianya kehabisan stok! Tanpa berlengah lagi, mari kita mulakan tutorial pada kali ini. Tutorial ini memerlukan 5 pin sahaja! Langkah 1 :Letakkan selendang di atas kepala anda Pertama sekali letakkan selendang di atas kepala anda, dan pastikan satu sisi lebih pendek dan satu sisi lagi lebih panjang Langkah 2 :Kemudian pinkan di sisi yang pendek Kemudian pinkan di sisi yang lebih pendek. Langkah 3 :Pinkan di sisi yang panjang Dan boleh pinkan di sisi yang lebih panjang ini. Langkah 4:Bawakan selendang yang lebih panjang ke sisi yang bertentangan Kemudian bawa sisi yang lebih panjang ke sisi yang bertentangan dan pinkan. Langkah 5:Pinkan di kedua-dua sisi kepala anda Kemudian pinkan di kedua-dua sisi kepala anda. Gaya Terakhir Kemaskan dan anda sudah selesai! Kami berharap anda akan berpuas hati dan sukakan gaya ini. Jadi, pastikan anda berkongsi gaya ini dengan rakan-rakan anda, tinggalkan komen anda di bawah, subscribe dan jumpa lagi pada minggu hadapan untuk satu lagi edisiHijab Friday! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Beli hijab/shawl di sini: http://go.zolace.com/HijabFridayShawl ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Jadual Hijab Friday: Kami melancarkan video tutorial Hijab Friday (cara pakai shawl / hijab / tudung bawal) pada setiap hari Jumaat GMT+8 12PM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ • Subscribe ►► https://www.youtube.com/channel/UCvgp28bndOXQyOaUj8qYsrQ?sub_confirmation=1 • Zolace Blog Artikel: http://bit.ly/hijab-friday-y21 • Zolace Hijab Friday (Melayu): http://go.zolace.com/hijab-friday-list • Zolace Hijab Friday (English): http://go.zolace.com/hijab-friday-eng-list • Website: http://go.zolace.com/hijab-friday-home • Twitter: http://Twitter.com/ZolaceMalaysia • Facebook: http://www.Facebook.com/ZolaceMalaysia • Instagram: http://www.Instagram.com/ZolaceMalaysia ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Просмотров: 219 Zolace
HEMAT DAN JIMAT - PENJAGAAN RAMBUT [25 MEI 2015]
 
03:41
Tips Penjagaan rambut
Просмотров: 376 beritanasionalrtm rasmi
Cara menjaga rambut tetap stylish saat Touring
 
09:49
WWW.TRANSTV.CO.ID Part 1 : https://youtu.be/h8zKjuDlQdA Part 2 : https://youtu.be/-KYxe8Me1k0 Part 3 : https://youtu.be/3rE2qUY4Mts Part 4 : https://youtu.be/gXBltxPJZKs Part 5 : https://youtu.be/0Qip19O31ZA Part 6 : https://youtu.be/pnpwA5OTq-8
Просмотров: 493 TRANS TV Official
iLook - Tips Menjaga Warna Rambut
 
01:46
Dsign - http://bit.ly/1vns1RZ Dsign - How To & DIY - http://bit.ly/1ruSb2J iLook - http://bit.ly/1Czz8Jy iLook - Fashion Icon - http://bit.ly/YzLz9i iLook - How To and DIY - http://bit.ly/1xtoLqD Weekend List - http://bit.ly/ZjMtaP Weekend List - Resto and Cafe - http://bit.ly/1BtVgm5 Net Lifestyle memberikan tayangan program Magazine seperti iLook, Dsign, Weekend List dan Chefs Table. Program yang membahas berbagai informasi dan tips terkini seputar dunia fashion/style, karya arsitektur yang unik, menarik, ide desain interior yang inspiratif, desain furniture yang kreatif, mereferensi tempat makan, rekreasi, event seru, film atau musik serta Cooking Show bersama Chef Chandra invite langsung guest (Artis dan Public Figure).
Просмотров: 596 Net Lifestyle
e book tips penjagaan rambut
 
01:33
ini adalah video pengenalan tentang ebook yang saya terbitkan.selamat menonton dan jangan lupa untuk membeli ebook saya :)
Просмотров: 53 eyka muhamad
Cara Menjaga Rambut
 
02:31
Informasi Lebih Lanjut, Klik : http://cara-menjaga-rambut.blogspot.com/ atau Hubungi : Nefertiti cosmetic Golden Vienna 1 Blok B1 No. 2 Rawa Buntu, BSD Tangerang Selatan - Banten 15310 INDONESIA No. Telepon: (021) 7563628 No. Hp : 0813-8120-7257 Email : nanang_kristanto@ymail.com
Просмотров: 23 Nefertiti Cosmetik
Hadis Bersama Anwar Hadi | Sunnah Menjaga Rambut
 
02:50
Untuk ketahui kupasan hadis lebih lanjut, ikuti Amar & Ustaz Muhadir dalam program Hadis setiap Isnin - Khamis di TV9 jam 8 pagi. Saksikan episod penuh di http://www.tonton.com.my
Просмотров: 1240 TV9MALAYSIA Official
Cara menjaga rambut tanpa penggunaan bahan kimia.mp4
 
01:14
http://kedaikuhebat.com ..klik sini utk stor kebahagiaan & kemanisan rumahtangga anda. Mcm2 produk baik ada disini.. Ubat kuat lelaki, ubat tahan, kesihatan dalaman lelaki & wanita, dan banyak lagi.. :-))
Просмотров: 3204 dominating01
Cara Menjaga Rambut
 
02:31
Informasi Lebih Lanjut, Klik : http://cara-menjaga-rambut.blogspot.com/ atau Hubungi : Nefertiti cosmetic Golden Vienna 1 Blok B1 No. 2 Rawa Buntu, BSD Tangerang Selatan - Banten 15310 INDONESIA No. Telepon: (021) 7563628 No. Hp : 0813-8120-7257 Email : nanang_kristanto@ymail.com
Просмотров: 14 Nefertiti Cosmetik
Set penjagaan rambut FAITHFLEUR...
 
01:24
Просмотров: 4 Leman Toyol
Tips Menjaga Rambut Pendek Tetap Sehat dan Cantik
 
02:53
Tips Menjaga Rambut Pendek Tetap Sehat dan Cantik Meski rambut panjang sering menjadi idaman sebagian wanita, tapi bagi seorang wanita yang memiliki banyak kesibukan, rambut pendek menjadi pilihan yang dianggap praktis. Sekalipun begitu, bukan berarti Anda bisa absen menjaga kesehatan dan kecantikan rambut pendek Anda. Cara menjaga atau merawat ram...
Просмотров: 11 AFC TV
Penjagaan Rambut bagi Wanita Bertudung
 
00:29
Wanita Bertudung selalu menghadapi masalah rambut gugur, berbau, gatal, kelimumur dan sebagainya.
Просмотров: 164 Rugosa Official
Tpis mudahh || Cara menjaga rambut saat di perjalanan
 
03:39
Ini video aku yang keduaaa Jgn lupa like, coment, share, and subscribe yaaa 😘😘 •Sosial medias Ig: Revians_ Fb:revi anisa / revians Wa:082160933525
Просмотров: 57 Revi Anisa
Penjagaan Rambut Sentiasa Sihat walaupun pakai tudung
 
00:08
Masalah rambut kering, terlalu berminyak, berbau, gatal, rambut menjadi nipis
Просмотров: 262 Rugosa Official